Připravujeme pro Vás znovuotevření poradny. Chcete-li se zapojit do odpovědí a zviditelnit se, kontaktujte nás zde.

Odpovědi v poradně budou označeny profilem a kontaktem na odpovídajícího. Na profilu bude přehledně uvedeno zaměření, specializace, pozitivní reference z poradny, kontaktní údaje atd. Profil bude možné upravovat a později z něj bude možné vytvořit profesní web.

Bude jen na Vás do kolika odpovědí v poradně se zapojíte. Vytvoření profilu Vás k ničemu nezavazuje. Hledáme primárne specialisty v oborech: Nutriční specialista, Fitness trenér, Lékař, Psycholog, Psychiatr, Kosmetička.

Brisni tyfus

brisni tyfus Dobry den, muj manzel se pred odjezdem na sluzebku do Jakarty nechal naockovat vsemi doporucenymi vakcinami vcetne brisniho tyfu. Bohuzel pres veskera hygienicka opatreni i ockovani onemocnel prave brisnim tyfem a lezi tam na kapackach v nemocnici. Ani po tydnu se jeho stav prilis nezlepsil. Mame o nej strach a nevime, jak dlouho se muze uzdravovat a jake mohou byt dlouhodobe nasledky. Navic nemam poneti, jak bude za par tydnu probihat jeho navrat domu. Predpokladam, ze muzeme byt pak ohrozeni cela rodina, prestoze jde fekalne-oralni nakazu. Jak mame postupovat? Dekuji za odpoved.

Odpovědi na otázku